Woonplanners


Prins Boudewijnlaan 218 2650 Edegem
03 444 99 11 Klik om te bellen

Specialisatie in vergunningenbeleid
Transparante communicatie en korte opvolging
Renovaties en nieuwbouwprojecten

Over Woonplanners

Bouwen aan de toekomst vanuit een sterke traditie

Als projectontwikkelaar in Antwerpen met meer dan 30 jaar ervaring is Woonplanners een gevestigde waarde binnen de ontwikkeling van residentiële nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Locatie, kwaliteit en duurzaamheid staan bij elk project voorop. Onze doelstelling is dan ook helder: projecten ontwikkelen waar onze klanten én wij trots op kunnen zijn. Met deze visie als basis hebben we al 140 succesvolle projecten over heel België afgerond voor een totaal van 1.050 entiteiten.

Een unieke aanpak, van plan tot realisatie

Onze activiteiten omvatten alle stappen in het ontwikkelingsproces, van initiatief tot en met realisatie. Daarom zetten we actief in op prospectie en marktonderzoek, gevolgd door de locatie-acquisitie en de conceptontwikkeling. Vervolgens starten we de planvoorbereidingen om later het vergunningstrajact te doorlopen. We dragen zorg voor de volledige realisatie, in gezamenlijke verantwoordelijkheid met gereputeerde Belgische aannemers en architectenbureaus.

Aansluitend bij deze kernactiviteiten, bieden wij onze kennis ook aan in de vorm van consulting. Meer specifiek houdt dit ondersteuning en begeleiding in bij de administratieve processen in het kader van nieuwbouwprojecten. Indien gewenst kan u ons ook inschakelen voor de promotie en de verkoop van nieuwe projecten.

Ondersteuning en begeleiding voor uw project

Aansluitend bij deze kernactiviteiten, bieden wij onze kennis ook aan in de vorm van consulting en begeleiding.

Als u eigenaar bent van een grond waarop u een nieuwbouw wilt realiseren, ondersteunen we u graag met de nodige onafhankelijke kennis. Dit houdt specifiek in dat we u begeleiden bij de verschillende stappen, waaronder de aanvraag van vergunningen en andere administratieve processen, de verkoopsprijszetting en ten slotte de projectopvolging tijdens de uitvoering. Dit als wakend oog op architect, aannemer en timing.

U kiest waarbij we voor u een meerwaarde kunnen betekenen.

Indien gewenst, kan u ons ook inschakelen voor de promotie en verkoop van nieuwbouwprojecten, alsook reconversieprojecten binnen bestaand vastgoed.

Wij ontwikkelen projecten waar onze klanten én wij trots op kunnen zijn

Foto's

Woonplanners in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Appartementen
Commercieel vastgoed
Multifunctionele gebieden
Reconversieprojecten
Woningen
Woonwijken

Team

Onze locatie

Woonplanners


Prins Boudewijnlaan 218 2650 Edegem
03 444 99 11 Klik om te bellen