Vossemeren Development


Koningin Astridlaan 1 bus 2 2550 Kontich
03 459 97 12 Klik om te bellen

Over Vossemeren Development

Waarom is Vossemeren Development de beste keuze voor u?

Vossemeren Development, opgericht in 2000, is gestart als een residentiële vastgoed ontwikkelaar in de zuidrand van Antwerpen. Door onze sterke groei hebben we onze horizon verruimd en realiseren we momenteel projecten over heel België. Naast onze residentiële projecten, waar we meestal een aantrekkelijke mix creëren van eengezinswoningen en appartementen, werken we ook aan commerciële projecten waarbij we kantoren, hotels, restaurants en logistiek op een topniveau samen brengen.

Meer over Vossemeren Development:

Bij de ontwikkeling van een nieuw project kijken we in de eerste plaats naar hoe dit toekomstige project zich op de best mogelijke manier kan integreren in zijn omgeving. Dit gaat dan niet enkel en alleen over vormgeving, de grootte van het project, de inplanting… maar vooral ook over de behoeftes van zijn omgeving. Waar is er nood aan? Op welke manier kunnen wij een win-win situatie creëren voor zowel de buurtbewoners, steden of gemeentes als voor onszelf als ontwikkelaar? Een goede samenwerking tussen architecten, studiebureaus, steden en gemeentes en buurtbewoners is dan ook een absolute must. Overigens staan duurzaam en ecologisch bouwen steeds centraal bij de uitvoering van elk project.

Wat kan Vossemeren Development u bieden?

Vossemeren Development bouwt zowel residentiële nieuwbouw, zoals eengezinswoningen en appartementen als commerciële nieuwbouw zoals restaurants, hotels en kantoorruimtes. Investeerders van alle formaten die zorgeloos willen beleggen kunnen ook terecht bij onze professionele verhuurservice.

Wie gingen u voor?

Vossemeren Development profileert zich als een partner voor haar klanten. Een partner die te allen tijde meedenkt met jouw behoeftes. Of je nu investeerder bent of eindgebruiker, particulier of professional, bij Vossemeren Development zal een team van experts je begeleiden om een doordachte en uitstekende keuze te maken bij je vastgoed aankoop.

Vossemeren Development in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Logo Vossemeren Development

Vossemeren Development

Vossemeren Development


Koningin Astridlaan 1 bus 2 2550 Kontich
03 459 97 12 Klik om te bellen