UNIPAR Real Estate


Vaartkant Rechts 26 2960 Brecht
0478 61 38 87 Klik om te bellen

Over UNIPAR Real Estate

UNIPAR Real Estate ontwikkelde reeds meer dan 130 wooneenheden, gaande van een sleutel-op-de-deur-nieuwbouwappartement tot een afgewerkte renovatiewoning. Binnen een familiale bedrijfscultuur werd van begin af aan de lat zeer hoog gelegd, kiezen we steeds voor de beste materialen en kunnen wij vertrouwen op betrouwbare onderaannemers en leveranciers. Wij koppelen een grote technische knowhow aan een onafgebroken streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Als projectontwikkelaar fungeren wij als één bouwpartner in onze bouwprojecten wat resulteert in een sterke flexibiliteit, eenrichting communicatie en superieure klantenservice. Wij staan in voor het volledige bouwproces, van het eerste contact met de koper tot de volledige bouw en afwerking van het koopappartement of droomwoning. Het beste vastgoed ontwikkelen op premium toplocaties is en blijft onze belangrijkste ambitie voor de toekomst.

Omdat de aankoop van een woning of appartement vaak een grote stap is, begeleiden wij u graag met de binnenhuisinrichting op basis van ruime budgetten. Wij houden eraan de toekomstige bewoners steeds op de hoogte te houden van de vorderende werkzaamheden. Al onze woonentiteiten voldoen aan het BEN-keurmerk (Bijna-Energie-Neutraal). Op basis hiervan bespaart de koper tot 50% op haar kadastraal inkomen gedurende de eerste 5 jaar. Zo voorzien we in elk project standaard vloerverwarming, 3-dubbele beglazing en hernieuwbare energie.

UNIPAR Real Estate heeft als doel het aankopen en beheren van terreinen en andere onroerende goederen waar we potentieel op korte of middellange termijn misschien ook uw droomwoning kunnen realiseren. Samen met onze bouwpartners willen we zo dé referentie voor kwalitatieve bouwwerken in de Noorderkempen zijn en kijken meer dan ooit met een gezonde blik vooruit naar de toekomst.

Foto's

VIRIDI - BRECHT

UNIPAR Real Estate in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Appartementen
Commercieel vastgoed
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

UNIPAR Real Estate


Vaartkant Rechts 26 2960 Brecht
0478 61 38 87 Klik om te bellen