Potrell


Sasstraat 5 8870 Izegem
051 43 75 07 Klik om te bellen

Nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen
Potrell (her)ontwikkelt woonsites
Kwalitatief, energiezuinig en betaalbare woningen

Over Potrell

Als projectontwikkelaar realiseert Potrell hedendaagse nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen. Potrell (her)ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. We zetten ons dagelijks in om afbraakpanden en leegstaande gebouwen te transformeren tot hedendaagse woonentiteiten. Verlaten sites blazen we nieuw leven in door hierop nieuwbouwwoningen of - appartementen te creëren. Potrell koestert op die manier de schaarse open bouwruimte die er nog is in Vlaanderen.

Met ons team van architecten en bouwadviseurs gaan we steeds op zoek naar het ideale woonplan. Iedereen heeft een eigen smaak en wil een thuis waar hij of zij die persoonlijke voorkeuren kan realiseren. Vroege beslissers laten we dan ook graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak en persoonlijkheid af te werken. Zo kiezen onze kopers zelf de keuken, vloer en badkamer van hun instapklare woning.

Kwalitatieve en betaalbare woningen op de markt brengen, klaar voor nieuwe gezinnen en belevenissen. Het is van bij de start de missie van Potrell en van zaakvoerders Bart Sobry en Lieselot Deceuninck. Ook al groeit het bedrijf volop, de filosofie staat – hoe kan het ook anders – als een huis.

Potrell in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Appartementen
Woningen

Onze locatie

Potrell


Sasstraat 5 8870 Izegem
051 43 75 07 Klik om te bellen