Novus Projectontwikkeling


Scheepsdalelaan 60 8000 Brugge
050 32 32 70 Klik om te bellen

Over Novus Projectontwikkeling

Novus Projectontwikkeling nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitdenkende projectontwikkelaar in de grondontwikkeling en de bouwpromotie.

Onze activiteiten bestaan uit het realiseren van verkavelingen alsook het bouwen van luxueuze appartementen op toplocaties en woonprojecten op eigen verkavelingen.

Onze verkavelingen verwezenlijken zich in gans Vlaanderen en telkens streven wij naar de realisatie van mooie en kwaliteitsvolle projecten in de diverse gemeenten.

Om dit doel te bereiken ontwerpen wij telkens opnieuw elk project op zich met de grootste zorg, respect voor de eigenheid maar telkens ook in samenspraak met de gemeenten.

Hebt u een eigendom geschikt voor de ontwikkeling van een appartementen- of groepswoningen- of verkavelingproject, aarzel dan niet ons te contacteren. Ons team zal graag, op discrete en confidentiële basis, de verschillende mogelijkheden met u bespreken.

Nv Novus kenmerkt zich reeds jaren door zijn daadkrachtige, vlugge en verantwoordelijke beslissingen.

Zijn aandeelhouderstructuur van zowel Novus Projects als van de Novus Holding bvba - 100% bij de gedelegeerd bestuurder Luc Descheemaecker - maakt dat Novus nv geen nutteloze tijd verliest aan tijdrovende bestuursraden of aandeelhoudersbijeenkomsten, maar steeds “onmiddellijk” knopen (ook moeilijke) doorhakt.

Onze buitengewoon sterke groei kwam er door onze niet aflatende, volgehouden investering in kwalitatief vastgoed, de aanhoudende optimale inzet van een zeer goed opgeleid en gemotiveerd team en ons rotsvast vertrouwen in deugdelijke samenwerking.

Onze toekomst willen wij graag met U beleven.

Foto's

Novus Projectontwikkeling in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Novus Projectontwikkeling


Scheepsdalelaan 60 8000 Brugge
050 32 32 70 Klik om te bellen