Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling


Hellekensstraat, 55 55 2200 Herentals-Antwerpen
0475561622 Klik om te bellen

Over Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling

PROJECTONTWIKKELING

Voor de ontwikkeling van meergezinswoningen, groep-woningbouw, woonerven, verkavelingen en commerciële ruimtes zoeken we naar bouwgronden, projectgronden en/of afbraakpanden.

Ook zijn wij op zoek naar aannemers voor woningbouw:

Mits ons gepatenteerd bouwsysteem is het mogelijk een nieuwbouw-woning binnen de 12 weken sleutel op de deur op te leveren. Zeer interessant dus voor investeerders maar ook voor de particulier die snel zijn nieuwe woonst wenst te betrekken. Vraag meer info 8

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw-woningen en appartementen maar ook voor scholen, retail, sociale huisvesting, etc... zijn wij de ideale partner.

Beschik je zelf over een projectgrond die je misschien wenst te verkavelen of heb je weet van dergelijke ontwikkelbare gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of derden, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend en in alle discretie de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien trouwens zeer aantrekkelijke premies voor onze tipgevers!

Waarom kiezen voor Meeus vastgoed-bouwprojecten & zijn partners?

  • U kan terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring
  • We zorgen voor professionalisme en technische know-how
  • We halen het beste rendement uit uw projectgrond
  • Elk dossier wordt nauwlettend opgevolgd
  • Al onze adviezen zijn onderbouwd met een duurzame en toekomstgerichte visie

Kortom, de juiste projectpartner is bij dergelijke investeringen immers goud waard.
Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling kent de markt en weet welk type project op uw grond het best tot zijn recht komt.
Bovendien beschikken wij over de nodige ervaring om het project van A tot Z professioneel te omkaderen en met een duidelijke visie een mooi resultaat neer te zetten.

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren, en dit in samenwerking met gevestigde aannemers?

Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren?

Een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit bv.enkele appartementen in de nieuwe residentie? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een hogere jaarlijkse huurwaarde dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde zonder dat u zich zorgen hoeft te maken wat betreft onderhoudskosten, verkrotting of taksen op leegstand. Kortom, u vermindert niet de waarde van uw patrimonium, maar door herinvestering in nieuwbouw wordt uw portefeuille wel een stuk jonger, wat opnieuw hogere huurwaarde met zich meebrengt.

Ons bouwsysteem maakt het mogelijk een woning binnen de 12 weken sleutel op de deur te bouwen. Zeer interessant dus voor investeerders maar ook voor de particulier die snel zijn nieuwe woonst wenst te betrekken. Contacteer ons voor meer info!

Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek

YM

Foto's

Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Appartementen
Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Logo Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling

Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling

Meeus vastgoed-bouwprojecten & projectontwikkeling


Hellekensstraat, 55 55 2200 Herentals-Antwerpen
0475561622 Klik om te bellen