sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Marialei 11
    2018 Antwerpen
  • 03 287 08 40

DC Belgium

EXPERT IN PROJECTONTWIKKELING

DC Belgium is al meer dan 20 jaar een ervaren projectontwikkelaar in Vlaanderen en Wallonië. Met de ontwikkeling van zo’n 300 woonunits per jaar, behoort DC Belgium bij de top van de Belgische projectontwikkelaars. We creëren woonomgevingen met appartementen en huizen waarbij betaalbare kwaliteit centraal staat. Onze expertise bevindt zich in grootschalige gebiedsontwikkelingen met een gevarieerd woonaanbod en veel ruimte voor groen.

Om onze kwaliteitsgarantie sterk te maken, omringen we ons door een netwerk van gereputeerde architecten, landschapsarchitecten, studiebureaus, aannemers en vastgoedmakelaars.

Onze vergaande samenwerking met verschillende publieke en private instanties hebben er doorheen de jaren voor gezorgd dat onze projecten een breed draagvlak kennen. Wij wisselen graag ideeën uit met alle belanghebbenden om zo tot het best mogelijke resultaat te komen en een meerwaarde voor de hele omgeving te creëren.

Betaalbaar wonen in een kwalitatieve woonomgeving, dat is de hoeksteen van onze ontwikkelingsfilosofie. Door talrijke groene ingrepen in onze projecten te voorzien, slagen we erin om aangename leefomgevingen te creëren. Bloeiende buurten waar het gezellig en goed wonen is.

DC Belgium maakt deel uit van het Nederlandse Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Dit gespecialiseerd netwerk telt in totaal 22 innovatieve ondernemingen in de bouw- en vastgoedsector.


Foto's van DC BelgiumDC Belgium in het kort

Ontwikkeling van

  • appartementen
  • Multifunctionele gebieden
  • Woningen
  • Woonwijken

Referentieprojecten op website:

Ja